NEO ford TRANSIT COURIER

FORD TRANSIT COURIER

Mεγαλύτερο χώρο φόρτωσης στην κατηγορία του
που φτάνει τα 2,3 κυβικά μέτρα

FORD TRANSIT COURIER

Το ευέλικτο Νέο Transit Courier μπορεί να είναι το πιο συμπαγές βαν στη γκάμα μας, αλλά έχει πολλά να προσφέρει καθώς διαθέτει τη φημισμένη πρακτικότητα των μεγαλύτερων οχημάτων. Για παράδειγμα, τον μεγαλύτερο χώρο φόρτωσης στην κατηγορία του που φτάνει τα 2,3 κυβικά μέτρα, ώστε να μπορείτε να φορτώνετε σε αυτό περισσότερα από οποιοδήποτε άλλο βαν της κατηγορίας του.

Στη νέα αυτή έκδοση θα βρείτε μια σειρά από προηγμένες τεχνολογίες. Αυτές περιλαμβάνουν, το σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας Ford SYNC 3 με φωνητικό έλεγχο που σας επιτρέπει να κάνετε και να δέχεστε τηλεφωνήματα χωρίς να αγγίζετε το κινητό σας, το σύστημα που σας βοηθάει να παρακολουθείτε και να ελέγχετε την ταχύτητά σας, αλλά και να προσέχετε τους πεζούς γύρω σας. Οι κινητήρες του οχήματος έχουν επίσης αναβαθμιστεί, καθιστώντας το πιο οικονομικό από ποτέ.

ifoshdhfto
uykirlqevn

Λιγότερο κουραστική οδήγηση, πιο οικονομικές μετακινήσεις

Το σύστημα σταθερής ταχύτητας cruise control επιτρέπει στο όχημα να διατηρεί μια σταθερή ταχύτητα, που έχετε εσείς ορίσει, ενώ το ρυθμιζόμενο σύστημα περιορισμού της ταχύτητας (Adjustable Speed Limiter) σας επιτρέπει να παραμείνετε στο προ-ρυθμισμένο όριο ταχύτητας της επιλογής σας. Το σύστημα αυτό αφενός σας βοηθάει να εξοικονομήσετε καύσιμο, αφετέρου ελαχιστοποιεί την πιθανότητα να παραβιάσετε το όριο ταχύτητας. Εκτός από τα πρακτικά οφέλη, και τα δύο τεχνολογικά συστήματα κάνουν τις μεγάλες μετακινήσεις σας πιο ξεκούραστες.

6-τάχυτο μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων για εξοικονόμηση καυσίμου

Το νέο Transit Courier διατίθεται τώρα με 6-τάχυτο μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων, με σύστημα ομαλοποιημένης αλλαγής ταχυτήτων, για πιο άνετη και οικονομική οδήγηση.

oohbogfkkg
nebicwtkfp

SYNC 3. Για άνετη, ασύρματη εμπειρία

Το Ford SYNC 3 είναι ένα υπερσύγχρονο σύστημα με το οποίο μπορείτε να παραμένετε συνδεδεμένοι και να ελέγχετε το τηλέφωνο, τη μουσική και το σύστημα πλοήγησης. Επιλέξτε είτε φωνητικές εντολές, είτε την έγχρωμη οθόνη αφής 6”, η οποία διαθέτει χειρονομίες “τσιμπήματος και σάρωσης” για εύκολη και έξυπνη περιήγηση.

Το ιδανικό για εσάς βαν

Μια ποικιλία εξωτερικών χρωμάτων, ζαντών και εξοπλισμού, σας δίνουν τη δυνατότητα να σχεδιάσετε το τέλειο όχημα για σας. Αν θέλετε να συμπεριλάβετε ακόμα πιο εξειδικευμένα χαρακτηριστικά (από τα μοναδικά χρώματα του αμαξώματος έως τα ειδικά συστήματα φόρτωσης εσωτερικού χώρου), ζητήστε από έναν Επίσημο Έμπορο να έρθει σε επαφή μαζί σας, προκειμένου να σας κατευθύνει και να επιλέξετε το όχημα που ανταποκρίνεται καλύτερα στις ανάγκες σας.

Van
Το πάτωμα του χώρου φόρτωσης του Transit Courier μήκους 1620 mm, προσφέρει πλούσιο χώρο για το φορτίο σας, τις εργαλειοθήκες σας ή τον εξοπλισμό σας. Eπίσης με το προαιρετικό χώρισμα με αναδιπλούμενο πλέγμα και αναδιπλούμενο προς τα εμπρός κάθισμα συνοδηγού, ο χώρος φόρτωσης φτάνει μέχρι το ταμπλό, για να μπορείτε να μεταφέρετε αντικείμενα με μήκος έως 2,59 m. Επίσης τα σημεία πρόσδεσης στα πλαϊνά τοιχώματα σας επιτρέπουν να ασφαλίσετε το φορτίο σας έχοντας το δάπεδο ελεύθερο από παρεμβολές (βασικός εξοπλισμός), ενώ ο φωτισμός LED στον χώρο φόρτωσης σας επιτρέπει να εργάζεστε άνετα στο σκοτάδι.

adddbmvdcw

Επικοινωνήστε μαζί μας