ΝΕΟ, ΑΜΙΓΩΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ
FORD EXPLORER

Το απόλυτο, αμιγώς ηλεκτρικό SUV είναι εδώ. 
Έτοιμο για περιπέτεια. Με εμβληματική σχεδίαση. Ταχεία φόρτιση. Με κορυφαία άνεση και συνδεσιμότητα επόμενης γενιάς. Το Explorer. Επαναπροσδιορίστε την έννοια της περιπέτειας.

ybtauzvxbn

Κάντε κράτηση για μια θέση στη σειρά προτεραιότητας, ώστε να έχετε τη δυνατότητα να είστε απ’ τους πρώτους που θα παραγγείλετε το νέο, αμιγώς ηλεκτρικό Explorer όταν κυκλοφορήσει αργότερα μέσα στη χρονιά, με τις πρώτες παραδόσεις να ξεκινούν στις αρχές του 2024.

Θυμηθείτε να επιλέξετε εμάς, ως τον έμπορο της προτίμησής σας όταν κάνετε κράτηση της θέσης σας.

Κινούμενη οθόνη αφής 15 ιντσών

Θέλετε να την χαμηλώσετε λίγο; Τέλεια. Ρυθμιζόμενη οθόνη αφής υψηλής ανάλυσης SYNCMove® 3. Με το EV Trip Planner και τη συνδεδεμένη πλοήγηση στο cloud, θα έχετε απόλυτη εμπιστοσύνη στον δρόμο.

Η εξόρμηση στην εξοχή αναβαθμίστηκε

Ευέλικτες επιλογές αποθήκευσης χάρη στο μεγάλο αποθηκευτικό χώρο (MegaConsole) 17 λίτρων. Ιδανική για παγούρια, τσάντες και laptop.

Δοκιμάστε τα όριά σας με άνεση

Πολυτελές εσωτερικό 5 θέσεων που προσδίδει κορυφαία άνεση και μαγική αίσθηση στο ταξίδι.

Κρυφός αποθηκευτικός χώρος

Το προσωπικό μου ντουλαπάκι. Έξυπνος χώρος αποθήκευσης πίσω από την οθόνη με δυνατότητα κλειδώματος.

Ήχος ακριβείας

Ηχοσύστημα επόμενης γενιάς. Επειδή όλες οι περιπέτειες αξίζουν μία εκπληκτική μελωδία.

Φορτίστε στο σπίτι ή στον δρόμο

Με ταχύτητες φόρτισης 10%-80% σε 25 λεπτά2, ο ανεφοδιασμός θα γίνεται σε χρόνο μηδέν. Αποκτήστε πρόσβαση σε περισσότερα από 450.000 δημόσια σημεία φόρτισης σε όλη την Ευρώπη μέσω του BlueOval™ Charge Network.

ΕΙΚΟΝΙΚΟ TEST DRIVE

Εξερευνήστε το νέο μας συναρπαστικό διαδικτυακό test drive. Δάσος, έρημος ή χιόνι;
Εσείς επιλέγετε την περιπέτεια.

mkaprlfjaq
ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

1. Ενδεικτική ανώτατη προτεινόμενη λιανική τιμή. Θα επιβεβαιωθεί αργότερα μέσα στο 2023.

2. O χρόνος φόρτισης βασίζεται στη μεθοδολογία υπολογιστών κατασκευαστή. Ο ρυθμός φόρτισης μειώνεται καθώς η μπαταρία φτάνει την πλήρη χωρητικότητα. Τα αποτελέσματά σας ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με τους χρόνους φόρτισης αιχμής και την κατάσταση φόρτισης της μπαταρίας.

3. Μην οδηγείτε αφηρημένοι ή ενώ χρησιμοποιείτε συσκευές χειρός. Χρησιμοποιείτε συστήματα που λειτουργούν με φωνητικές εντολές όταν αυτό είναι δυνατόν. Ορισμένες λειτουργίες μπορεί να είναι απενεργοποιημένες όταν το όχημα κινείται. Δεν είναι συμβατές όλες οι λειτουργίες με όλα τα κινητά τηλέφωνα.