NEO ford KUGA

Νέο Ford KuGa

Όμορφα σχεδιασμένο, εξαιρετικά αποδοτικό,
περισσότερο από ικανό. 

ΚΟΜΨΟ ΚΑΙ ΜΟΝΤΕΡΝΟ

Ρευστές γραμμές, πολυτελή υλικά και εξαιρετικά φινιρίσματα

ΝΕΟ FORD KUGA

Όμορφα σχεδιασμένο, εξαιρετικά αποδοτικό, περισσότερο από ικανό. Στα πλαίσια της δέσμευσης της Ford να εξηλεκτρίσει την γκάμα της, το Ford Kuga είναι διαθέσιμο σε 2 επιλογές εξηλεκτρισμένων οχημάτων: το ήπιο Υβριδικό Ford Kuga EcoBlue Hybrid και το Kuga Plug-in Hybrid.

Το προηγμένο υβριδικό τεχνολογικό σύστημα της Ford έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει μια πιο καθαρή, πιο ήσυχη, πιο εξελιγμένη προσέγγιση στην οδήγηση του SUV.

Εξίσου κομψά, το Kuga EcoBlue diesel (Εμπρόσθια Κίνηση και Τετρακίνηση) και το EcoBoost petrol προσφέρουν προηγμένες, εξίσου εξελιγμένες, μη υβριδικές επιλογές κινητήρα. Η επιλογή δική σου.

Αποκτήστε το Ford Kuga με επιτόκιο 2,99% πλέον εισφοράς 0,6%.

zcolqzflcr
zzunxlaaby

Ο ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΣΑΣ ΒΟΗΘΟΣ ΟΔΗΓΗΣΗΣ

Το Ford Co-Pilot 360 συνδυάζει μια σειρά τεχνολογιών που, από κοινού, λειτουργούν για να κάνουν την οδηγική σας εμπειρία πιο άνετη και πιο απολαυστική. Το Adaptive Cruise Control προσαρμόζει αυτόματα την ταχύτητα σας με βάση το προπορευόμενο όχημα. Το σύστημα μπορεί ακόμη και να αναγνωρίσει τα σημάδια ταχύτητας και να προσαρμόσει ανάλογα την ταχύτητα του ελέγχου ταχύτητας. Και η τεχνολογία Lane Centering μπορεί να παρέχει βοήθεια στο σύστημα διεύθυνσης ακολουθώντας σήμανση δρόμου για να σας βοηθήσει να διατηρήσετε τη θέση σας στη μέση της λωρίδας σας.

Η ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΞΕΚΙΝΑ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ

Ρευστές γραμμές, πολυτελή υλικά και εξαιρετικά φινιρίσματα: κάθε χαρακτηριστικό του σχεδιασμού του Kuga έχει σχεδιαστεί με στόχο την άνεσή σου. Ενώ μια σειρά από εξελιγμένα τεχνολογικά συστήματα υποβοηθούν και βελτιώνουν κάθε διαδρομή, συμπεριλαμβανομένης της εφαρμογής FordPass που σου επιτρέπει να συνδέεσαι με το Kuga σου, όπου κι αν βρίσκεσαι.

ipdyorfvgy
axodxqyjbo

ΤΑ ΣΥΡΟΜΕΝΑ ΠΙΣΩ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ ΠΡΟΣΑΡΜΟΖΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΣΑΣ

Η δυναμική σχεδίαση του εσωτερικού του Ford Kuga σάς προσφέρει την απόλυτη ελευθερία προσαρμογής σε κάθε ταξίδι. Η έξυπνη χρήση χώρου σας προσφέρει έναν πλούσιο χώρο εκκίνησης 612 λίτρων. Χρειάζεστε περισσότερο χώρο αποθήκευσης για ένα μεγάλο ταξίδι ή προτιμάτε την πολυτέλεια του επιπλέον ποδιού στο πίσω μέρος; Τα εύκαμπτα πίσω καθίσματα γλιστρούν προς τα εμπρός ή προς τα πίσω για να ταιριάζουν στις ανάγκες σας, αυξάνοντας την πίσω χωρητικότητα αποθήκευσης κατά 67 λίτρα όταν είναι μπροστά – έτσι δεν θα έχετε κανένα πρόβλημα να μεταφέρετε μαζί σας οτιδήποτε χρειάζεστε.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ 5 ΑΣΤΕΡΩΝ

Ως απόδειξη της εξαιρετικής ικανότητάς του να προστατεύει εσένα και τους επιβάτες σου, το Kuga έχει λάβει βαθμολογία 5 αστέρων στον τομέα της ασφάλειας από τον οργανισμό Euro NCAP, τον κορυφαίο ανεξάρτητο οργανισμό ασφάλειας στην Ευρώπη. Και στις νέες δοκιμές Υποβοηθούμενης Οδήγησης που πραγματοποιήθηκαν σε διάστημα 2 εβδομάδων, το Kuga ξεχώρισε επίσης με βαθμολογία «Καλό», προβάλλοντας υψηλές επιδόσεις σε όλους τους τομείς και καλή ισορροπία μεταξύ Εμπλοκής Οδηγού και Υποβοήθησης Οχήματος με ένα ισχυρό Εφεδρικό Σύστημα Ασφαλείας.
qaqutxeqft
Ford Kuga EU Pre Collision L 16x9 2160x1215 FC D T M.jpg.renditions.original

Εκει για να σας προστατευει

Το Ford Kuga διατίθεται με μια πληρότητα από έξυπνες τεχνολογίες υποβοήθησης του οδηγού, όλες σχεδιασμένες να προστατεύουν εσάς, την οικογένειά σας και τους άλλους χρήστες του δρόμου.
Από την προειδοποίηση για ενδεχόμενο κίνδυνο σύγκρουσης, μέχρι έξυπνα συστήματα που βοηθούν το αυτοκίνητο να διατηρήσει την πρόσφυση και την ευστάθειά του..

Επικοινωνήστε μαζί μας