Συντήρηση και Επισκευές  FORD

Συντήρηση και Επισκευές

Διατηρούμε το Ford σας σε άψογη λειτουργική κατάσταση

Το Ford σας είναι σε καλά χέρια

Οι άρτια εκπαιδευμένοι τεχνικοί των Εξουσιοδοτημένων Συνεργείων του δικτύου, βοηθούν να διατηρείται το Ford σας σε άριστη κατάσταση και να παραμένει ασφαλές στην οδήγηση. Ταυτόχρονα με τον τρόπο αυτό διατηρεί την αξία μεταπώλησής του. Μπορείτε να είστε σίγουροι πως θα έχετε άριστη σχέση ποιότητας-τιμής και ανταλλακτικά υψηλής ποιότητας από ανθρώπους οι οποίοι γνωρίζουν το όχημά σας μέσα-έξω.

Ποιότητα και Τεχνική υπεροχή

Ο Κατασκευαστής ξέρει καλύτερα το όχημά σας. Μπορείτε να είστε σίγουροι, ότι θα εξυπηρετηθείτε από άρτια εκπαιδευμένους τεχνικούς, γνήσια ανταλλακτικά Ford και υπερσύγχρονο εξοπλισμό.

Εξυπηρέτηση
Το δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών Ford παρέχει εκτός των άλλων, online ραντεβού για σέρβις, ψηφιακό αρχείο συντήρησης και οικονομικές προσφορές συντήρησης.
Εξυπηρέτηση πελατών
Η εμπιστοσύνη σας είναι το πιο σημαντικό πράγμα για εμάς. Οι Εξουσιοδοτημένοι Επισκευαστές Ford βρίσκονται πάντα εκεί για σας και το αυτοκίνητό σας, παρέχοντας την καλύτερη εξυπηρέτηση, ώστε το Ford σας να παραμένει σε άριστη κατάσταση.
Επισκευές λόγω χρήσης

Καθώς το Ford σας μεγαλώνει μπορεί να χρειάζεται περισσότερη φροντίδα. Με τις προσφορές Ford Motorfcraft παρέχονται ανταλλακτικά, υπηρεσίες και επισκευές υψηλής ποιότητας, σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές.

ford service repairs eu 2016 E Interactive Reception 004 16x9 2160x1215 bb dealer conversation feature.jpg.renditions.small

Ενδιάμεσα διαστήματα συντήρησης

Η σωστή συντήρηση για να πηγαίνει το Ford σας πιο μακριά. Πρέπει να συντηρείτε το Ford σας είτε στα χιλιόμετρα που υποδεικνύονται, είτε σε χρονική βάση (όποιο είναι πρώτο), για να είναι σε άριστη κατάσταση.

Ποιότητα επισκευής

Διατηρούμε το Ford σας σε άψογη λειτουργική κατάσταση και προσφέρουμε άριστη εξυπηρέτηση όταν χρειάζεστε επισκευές.

ford service repairs eu 2016 E Interactive Reception 001 16x9 2160x1215 bb repair quality feature.jpg.renditions.small
ford service repairs eu 2016 E Interactive Reception 004 16x9 2160x1215 bb dealer conversation feature.jpg.renditions.small

Σε περίπτωση ατυχήματος

Σε περίπτωση ατυχήματος μερικοί απλοί κανόνες μπορούν να αποτελούν μεγάλη βοήθεια σε όλους τους οδηγούς.