Αξεσουάρ Ford

Το όχημά σας πρέπει να είναι τόσο μοναδικό, όσο είστε κι εσείς

Κάντε ένα τέλειο Ford ακόμη καλύτερο

Το όχημά σας πρέπει να είναι τόσο μοναδικό, όσο είστε κι εσείς. Εξατομικεύστε το Ford σας με τη μεγάλη γκάμα αξεσουάρ υψηλής ποιότητάς μας που ταιριάζουν στην προσωπικότητα και τον τρόπο ζωής σας. Όλα τα αξεσουάρ μας είναι ειδικά κατασκευασμένα ώστε να ταιριάζουν τέλεια στο Ford σας. Προκειμένου να προσφέρουν το υψηλότερο επίπεδο ασφάλειας και επιδόσεων, κατασκευάζονται και ελέγχονται σύμφωνα με τα πρότυπα της Ford.

Ποιο είναι το πλεονέκτημα των γνήσιων ανταλλακτικών Ford;

Το Ford σας αρχίζει τη ζωή του με όλα τα γνήσια ανταλλακτικά Ford σχεδιασμένα και μελετημένα να ταιριάζουν και να αποδίδουν άψογα και με ασφάλεια. Αντικαθιστώντας, όμως, ένα γνήσιο ανταλλακτικό Ford με ένα άλλο, το οποίο δεν ανταποκρίνεται σε όλα τα σχετικά κριτήρια, μπορεί να αλλάξει η απόδοση και η ασφάλεια του αυτοκινήτου σας. Τα γνήσια ανταλλακτικά Ford απαιτούν τον ελάχιστο χρόνο τοποθέτησης από τους τεχνικούς και ικανοποιούν τις αυστηρότατες προδιαγραφές ποιότητας και ασφάλειας της Ford, μεγιστοποιώντας έτσι την απόδοση και την αξία του αυτοκινήτου σας.

Πού μπορείτε να αγοράσετε τα αξεσουάρ Ford;

Στο κατάστημα Ford Σταθης Σ & Ν , στην Χρυσαυγή Λαγκαδά

Γιατί να αγοράσετε αξεσουάρ Ford;

Τα αξεσουάρ μας είναι προϊόντα υψηλής ποιότητας, σχεδιασμένα και κατασκευασμένα για να ταιριάζουν απόλυτα στο Ford σας και να το κάνουν να δείχνει ακόμα καλύτερο, σύμφωνα με το ταμπεραμέντο και την ιδιοσυγκρασία σας. Όλα τα προϊόντα μας ελέγχονται σύμφωνα με τα υψηλότερα στάνταρ ασφαλείας για ιδανική προστασία.

Γιατί πρέπει να προτιμάτε προϊόντα με το σήμα της Ford;

Χρησιμοποιούμε προσεκτικά επιλεγμένους προμηθευτές με εμπειρία και εξειδίκευση που εγγυώνται προϊόντα κορυφαίας ποιότητας (π.χ. Thule, Garmin και Britax/Römer).

Γιατί να αγοράσετε ζάντες ελαφρού κράματος Ford;

Οι ζάντες ελαφρού κράματος είναι τέσσερις επιπλέον πινελιές στο Ford σας. Όμορφες, επιβλητικές ή κομψές, η επιλογή είναι δική σας. Μπορείτε να επιλέξετε από πολλά διαφορετικά σχέδια και τα καλύτερα υλικά, σαγρέ, ασημί, γκρι ή χρωμιωμένες. Οι ζάντες αυτές δεν είναι μόνο θαυμάσιες σε εμφάνιση, όπως και όλα μας τα αξεσουάρ, αλλά κατασκευάζονται και σύμφωνα με τα υψηλότερα στάνταρ.