image Παρουσίαση του Ford GT. image Η Ford Στάθης Σ&Ν δίπλα σας τώρα και στην αγορά μεταχειρισμένου αυτοκινήτου παρέχοντας την υπηρεσία Ελέγχου και Πιστοποίησης Ποιότητας!

Πρωτιά για την Ελλάδα, πρωτιά και για την Ford ΣΤΑΘΗΣ Σ.&Ν. στην ανακύκλωση αποβλήτων λιπαντικών ελαίων

Σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας πραγματοποιήθηκε από το Εθνικό Συλλογικό Σύστημα Εναλλακτικής Διαχείρισης Αποβλήτων Λιπαντικών Ελαίων (ΕΝΔΙΑΛΕ), η εκδήλωση απονομής των Περιβαλλοντικών Βραβείων 2017 στις αντιπροσωπείες των εταιρειών αυτοκινήτων αλλά και τα εξουσιοδοτημένα συνεργεία.

Σύμφωνα με στοιχεία που παρουσίασε ο Πρόεδρος του ΕΝΔΙΑΛΕ Γιώργος Δεληγιώργης, είναι ότι η Ελλάδα κατέχει την πρώτη θέση μεταξύ των κρατών μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης ανακυκλώνοντας  το 100% των αποβλήτων σε σύγκριση με το αντίστοιχο 33% του κοινοτικού μέσου όρου. Όσον αφορά τη συλλογή των αποβλήτων, η χώρα μας είναι με 48% στη δεύτερη θέση της σχετικής ευρωπαϊκής λίστας.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο κ. Δεληγιώργης: «Καταφέραμε όχι μόνο να επιτύχουμε τους στόχους που έχουν τεθεί από το ελληνικό Κράτος, αλλά και να τους ξεπεράσουμε. Είμαστε περήφανοι που η Ελλάδα πρωτοπορεί στη συλλογή και ανακύκλωση σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Ευελπιστούμε η συλλογική αυτή προσπάθεια να δημιουργήσει ή και να ενισχύσει την περιβαλλοντική συνείδηση στους εμπλεκόμενους φορείς και να εφαρμοστεί και σε άλλους τομείς, όπως η βιομηχανία, η ναυτιλία, κ.α.».

Στην εκδήλωση συμμετείχαν και απηύθυναν χαιρετισμό, μεταξύ άλλων, ο Αναπληρωτής Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Σωκράτης Φάμελλος, ο εκπρόσωπος  του Ελληνικού Οργανισμού Ανακύκλωσης (ΕΟΑΝ) Ευάγγελος Κυρίτσης, ο Προϊστάμενος του Τμήματος Εγκαταστάσεων Εξυπηρέτησης Οχημάτων του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών Ανάργυρος Κουζής.

Στιγμιότυπο από την ομιλία του Αναπληρωτή Υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας Σωκράτη Φάμελλου

Στα πλαίσια των Περιβαλλοντικών Βραβείων 2017, ανάμεσα σε όλα τα εξουσιοδοτημένα δίκτυα πανελλαδικά, βραβεύτηκε με την πρώτη θέση και η ΣΤΑΘΗΣ Σ.&Ν. για τη διαχείριση των αποβλήτων της για όλο το δίκτυο της FORD.  Στην εκδήλωση από την ομάδα της FORD ΣΤΑΘΗΣ Σ.&Ν. παρευρέθηκαν για την παραλαβή του βραβείου, ο Τεχνικός Διευθυντής κ. Νικόλαος Στάθης, ο Εμπορικός και Οικονομικός Διευθυντής κ. Αθανάσιος Παπαχαραλάμπους-Παπαδημητρίου και η Υπεύθυνη Διαχείρισης Ποιότητας κα. Καλλιόπη Στάθη.

Παραλαβή του βραβείου από τον Τεχνικό Διευθυντή κ. Νικόλαο Στάθη και την Υπεύθυνη Διαχείρισης Ποιότητας κα Καλλιόπη Στάθη.

Παραλαβή του βραβείου από την ομάδα της Στάθης Σ.&Ν. και τον εκπρόσωπο της Ford Motor Hellas. Εμφανίζονται από αριστερά προς τα δεξιά ο Εμπορικός & Οικονομικός Διευθυντής της Στάθης Σ&Ν κ. Αθανάσιος Παπαχαραλάμπους-Παπαδημητρίου, η Υπεύθυνη Διαχείρισης Ποιότητας της Στάθης Σ&Ν κα Καλλιόπη Στάθη, ο Τεχνικός Διευθυντής της Στάθης Σ&Ν κ. Νικόλαος Στάθης και ο Προϊστάμενος Υποστήριξης & Ανάπτυξης Περιοχής της Ford Motor Hellas κ. Γεώργιος Αγιανδρίτης.

Η FORD ΣΤΑΘΗΣ Σ.&Ν. σέβεται έμπρακτα το περιβάλλον και συμβάλλει ενεργά στην προστασία του, εφαρμόζοντας πλήρως την σχετική νομοθεσία.  Η ΣΤΑΘΗΣ Σ.&Ν., έχοντας ως στόχο τη λειτουργία της σε αρμονία με την κοινωνία και τη φύση, αποδίδει ιδιαίτερη σημασία στα θέματα περιβαλλοντικής διαχείρισης. Ως σύγχρονη και δυναμικά αναπτυσσόμενη εταιρία, εντάσσει στις επιχειρηματικές της πρακτικές, κοινωνικές και περιβαλλοντικές δράσεις. Προερχόμενοι από μία ιδιαίτερα ευαίσθητη περιβαλλοντικά περιοχή, αυτή των λιμνών Κορώνειας και Βόλβης, που έχει χαρακτηριστεί ως Εθνικό Πάρκο,  οι άνθρωποι της ΣΤΑΘΗΣ Σ.&Ν. δεν θεωρούν την περιβαλλοντική διαχείριση απλά ως μία καινοτομία, αλλά ως προτεραιότητα, ανάγκη και υποχρέωση στο περιβάλλον και τις ερχόμενες γενιές. Γι’ αυτό, για την ΣΤΑΘΗΣ Σ.&Ν. η αειφόρος ανάπτυξη είναι μονόδρομος.

Οι άνθρωποι της ΣΤΑΘΗΣ Σ.&Ν. είναι περήφανοι, που η δυναμικότητα, υπευθυνότητα και η σημαντική κοινωνική προσφορά της ΣΤΑΘΗΣ Σ.&Ν., έχουν αναγνωριστεί από σημαντικούς κοινωνικούς και επαγγελματικούς φορείς, με κορυφαία τη βράβευση της,  από το Εθνικό Συλλογικό Σύστημα Εναλλακτικής Διαχείρισης Αποβλήτων Λιπαντικών Ελαίων της ΕΝ.ΔΙ.Α.Λ.Ε.. Παράλληλα η ΣΤΑΘΗΣ Σ.&Ν. ανήκει στο δίκτυο πιστοποιημένων συνεργείων-βουλκανιζατέρ της ECOELASTIKA και έχει χαρακτηριστεί ως ΕΝΕΡΓΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΣΗΜΕΙΟ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ.